top of page

VELKOMMEN TIL ALRUM


Butik Alrum

Butikken har nu været åben i snart 5 uger og det har været en spændende og meget positiv start. Tak for den store interesse og for alle de rosende ord omkring butikken.

Jeg vil fremover skrive et blogindlæg en gang om måneden. I mit første indlæg vil jeg gerne fortælle lidt om baggrunden for projekt Alrum.

Jeg er oprindelig uddannet dekoratør fra Daells Varehus. Jeg har igennem de sidste 25 år arbejdet som stylist og rekvisitør på magasiner, tv og teater samt som indretningskonsulent i private hjem.

Beslutningen om at åbne egen butik blev truffet i oktober 2015, da min mand og jeg gik en strækning på Caminoen i det nordlige Spanien. Faktisk var beslutningen til stor overraskelse for mig selv. Både min mand og veninderne havde længe skubbet på, men endelig kunne jeg selv se den spændende udfordring i at have mit eget sted. Jeg bor selv på Amagerbro og i december 2015 blev et butikslokale på Amagerbrogade ledigt. Alle mulighederne stod åbne og jeg slog simpelthen bare til.

Alrum, den fysiske butik, er skabt rundt om konceptet "god, personlig rådgivning og service". Med min baggrund som stylist kan jeg bl.a. give gode råd og komme med kreative idéer til boligindretningen.

I Alrum har jeg skabt en oase med en ganske spændende atmosfære. Alt på mine hylder er nøje udvalgt og opstillet til at inspirere dig, så du kan lettere kan fornemme stilen i dit eget hjem.

Jeg vil gerne være med til at inspirere dig og skabe rum med kant, kulør og hjemlighed på samme tid. Jeg er altid klar til at give dig gode boligråd og til at hjælpe med at finde det helt rigtige til dit hjem og dig. Bare spørg løs!

I sortimentet kan du finde varer, der skaber hverdagsglæde - den hippe plante med eller uden krukke, køkkenting der gør godt, det bløde til ryggen eller rundt om halsen, det der plejer, smykker der smukker, plakater der gør øjet glad, lamper der lyser, fryd for ganen og gaver til venner, familie, vært og værtinde - og alle de utallige andre grunde til lige at købe en ting og måske få en lille snak.

Følg Alrum og få inspiration til din bolig via Facebook og på Instagram @butikalrum.

planter belysning livsstil køkken plakater byliv tekstiler genbrug harmoni rammer tørklæder smykker livsstil boligindretning hverdagsglæde

Håber på gensyn med jer, der har været i butikken og et kig ind fra jer, der endnu ikke har været her.

De bedste forårshilsner

Helle Grouleff / Alrum

#Planter #Tørklæder #plakater #Åbning #Atmosfære #Lamper #Køkken #Krukker #Gaver #Livsstil #Indretning

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page